Garatge Salmar Ribas S.L.

 

El taller Garatge Salmar Ribas S.L. es una empresa familiar creada per Salvador Ribas Albo l'any 1970. Anteriorment estavem situats al mig del poble de Sils.

 

Al principi es va signar un contracte de col.laboració amb el grup Volkswagen amb el que representavem les tres marques (Seat, Audi i Volkswagen). Posteriorment amb la partició de les marques ens varem quedar exclusivament amb SEAT, la qual cosa ens ha permes seguir reparant amb la mateixa qualitat i garantia qualsevol vehicle del grup. Actualment l'empresa esta dirigida pels fills.

A partir del 2004 ens varem traslladar a les actuals instal.lacions del Poligon Industrial Bosc Can Cuca, a primera linea de carretera, guanyant d'aquesta manera major visibilitat, espai d'aparcament i superficie de treball, ja que disposem de 725 m2 reparatits en varis llocs de treball dotats cadascun d'ells d'una plataforma elevadora adecuada als diferents tipus de vehicle que reparem en funció del tamany i pes (turismes, furgonetes, 4x4 i cotxes sense carnet), aconseguint aixi treballar de manera més còmoda i professional.

 

Amb el pas del temps, hem adquirit la maquinaria i l'experiencia suficient per poder reparar qualsevol marca de vehicle, assistint al mateix temps a la formació necessaria per estar al dia de les noves tecnologies.

Curae platea fusce commodo per

Sollicitudin commodo faucibus consequat inceptos duis mauris quisque vehicula mi potenti, fames urna purus lectus integer viverra luctus dolor pellentesque.

Et bibendum velit at